Omdat het ook anders kan.
(Artikelnr: 007)

Start order met abonement 2 x Balance Olie Vegan Inhoud 200 ml  Vloeibaar. 

Klik hier om rechtstreeks te bestellen


Zinzino Balance Olie Vegan is een natuurlijk voedingssupplement welke helpt bij het verhogen van het niveau van omega-3 essentiële vetzuren in je lichaam. Bij het gebruik van deze Balans olie kan je na 4-6 maanden het resultaat zien. Mits je een Balanstest vooraf gedaan hebt en deze na 4-6 maanden herhaalt. Balance Olie Vegan bevat mariene micro-algen olie gecombineerd met een extra hoge polyfenolen in de vorm van olijfolie en zaadolie.  

De ingrediënten van Balans Olie Vegan
- Algen olie uit de microalgen Schizochytrium sp
- Koud geperst extra vierge olijfolie
- Geraffineerde echium olie
- Zonnebloem olie
- Smaakstof in de vorm van rozemarijn extract,
- Antioxidanten Tocoferol-rijke extract, Ascorbylpalmitaat
- Vitamine D3 Cholecalciferol afgeleid van plant extract

 

Ingrediënten per

pr 5 ml

8 ml

Algen

2115 mg

       3384 mg

Omega-3-vetzuur

1604 mg 

       2566 mg

EPA

438 mg

        700 mg

DHA

721 mg

      1154 mg

Olijfolie

1373 mg

      2197 mg

D3

 12,5 μg

          20 μg

HERSENFUNCTIE
EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor het behoud van een normale hersenfunctie Voor zwangere vrouwen, DHA draagt bij tot de ontwikkeling van de normale hersenen van de foetus en voor zuigelingen die borstvoeding krijgen.
GOED VOOR JE HART
Balance Olie bevat vitamine D, van essentieel belang voor het immuunsysteem omdat deze bijdraagt aan zijn normale functie3.

GOED VOOR HET IMMUUNSYSTEEM
BEWIJS VAN EVENWICHT IN 120 DAGEN
Onze gecertificeerde laboratoria hebben meer dan 270.000 tests geanalyseerd (Januari 2019)  waardoor 's werelds grootste database is ontstaan. Het gemiddelde Omega-6:3-balans voor mensen die geen Omega-3 supplement namen, is 12.1 voor Europa, 15.1 voor Noord-Europa en 25.1 voor
USA. Na het nemen van Balance Olie  gedurende 120 dagen, is gemiddelde balans minder dan 5:1 en in veel gevallen minder dan 3:1.


VEGANISTISCH GEZONDHEID
Kunnen vegetariërs en veganisten gezonde omega-3 EPA en DHA vetzuren binnenkrijgen van een dieet dat geen vis bevat? Kunnen zij erop vertrouwen dat plantaardig voedsel zoals lijnzaad genoeg voorziet in lange keten omega 3. Ja en nee. Onze lichamen kunnen plantaardige omega-3 vetzuren converteren in EPA en DHA, maar alleen in zeer kleine mate. Typisch conversie graad is lager dan 5% bij vrouwen, en lager dan 2% bij mannen. Dus, de meeste vegetariërs en veganisten kunnen niet in aan de juiste omega-6 / omega-3 balans komen. Maar nu is er een eenvoudige oplossing. Deze algen olie biedt zuivere lange keten omega - 3's – dezelfde die we in vis vinden – maar die zijn helemaal veganistisch. Deze algen olie is het belangrijkste ingrediënt in de Zinzinos Balance Olie Vegan en biedt jou alle voordelen van onze regelmatige Balance Oliel uit visolie gemaakt. Het onderhoudt en past veilig EPA + DHA niveaus aan en houdt de omega-6:3 balans in je lichaam. Nu kan iedereen in balans komen! Veganistische diëten zijn vaak rijker aan sommige voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C en fytochemicaliën.
Maar deze diëten ontbreekt het vaak aan enkele essentiële voedingsstoffen, inclusief vitamine D en omega-3 vetten. In bevolkingsonderzoeken, is het aangetoond dat veganisten een lagere bloedconcentratie van omega-3 vetzuren hebben dan degene die voedsel eten gebaseerd op dieren.

Zinzino Balance Olie Vegan bevat deze mariene algen olie met omega-3 (EPA en DHA), hoog oliezuurgehalte zonnebloemolie (HOSO) en een echium zaadolie rijk aan omega-3 (SDA en ALA), omega-6 (GLA) en omega-9 (OA). Het bevat ook de pre harvest extra vierge olijfolie rijk aan omega-9 (OA) en met zeer hoge niveaus van polyfenolen. Het heeft een behoorlijke portie van de zo belangrijke vitamine D van een 100% veganistische bron.

Ingrediënten uitleg

Algen Olie

De olie ontstaan uit de mariene microalgen Schizochytrium sp. is rijk aan de omega-3 vetzuren Eicosapentaenoic zuur (EPA) / docosahexaeenzuur
zuur (DHA). De vegetarische equivalent tot visolie, dit is de eerste EPA/DHA product dat beschikbaar is en dat voorziet in een bio alternatief tot traditionele visoliën Geproduceerd in een FDA-gekeurd en rigoureus en  gecontroleerd bedrijf. De algen olie bevat ook kleine hoeveelheden hoog oliezuurgehalte zonnebloemolie, rozemarijn extract voor smaakstof, Ascorbylpalmitaat (GGO-vrij) en tocoferolen (gewonnen uit GGO-vrije plantaardige oliën) om stabiliteit kan garanderen.

ECHIUM OLIE
De echium zaadolie, vrij van GGOj, is rijk aan de omega-3 vetzuren omega-3 SDA en ALA, de omega-6-vetzuur GLA en de Omega-9 vetzuur OA. Een uitstekende keuze voor vegetariërs en veganisten, echium zaadolie bevat een ideale vetzuur profiel. Ten eerste, het bevat tweemaal zoveel omega-3 als omega-6 en omega-9, en kan daarom helpen met balans van de omega-6 verhouding omega-3. Dit is in tegenstelling tot de meeste vegetarische oliën, die veel omega-6 bevatten. Ten tweede, echium zaadolie bevat de zeldzame omega-3 vetzuur SDA, die vijf keer beter EPA converteerd in het lichaam dan de typische planten ALA omega-3, vanuit lijnzaad. Maar er is meer. Echium zaadolie bevat ook de waardevolle omega-6-vetzuur GLA, welke gunstig zijn voor het balanceren van hormonen en de gezondheid van de huid!
OLIJFOLIE
Balance Olie bevat een speciale koudgeperste, extra vergine pre-harvest olie uit Spaanse, GGO-vrije, Picual olijven. Het is rijk aan omega-9 (OA), maar is speciaal uniek door het zeer hoge gehalte aan polyfenolen (boven 350 mg/kilo) Polyfenolen zijn krachtig antioxidanten met talrijke positieve effecten. Ze beschermen Balance Olie in de fles tegen oxidatie maar doen dit ook in je lichaam.
VITAMINE D3
Onze exclusieve Vegan bevat vitamine D3 (Cholecalciferol) en komt uit een speciale, biologisch geteeld, plantaardige bron genaamd korstmossen. Het kan grote mate van nuttige voedingsstoffen accumuleren, inclusief vitamine D3. De vitamine D3 wordt geëxtraheerd en vervolgens wordt wat kokosolie aan toegevoegd. De vitamine D3 is Vegan gecertificeerd en natuurlijk vrij van GGO.

 

- Optimale hersenfunctie 
- Goed voor uw hart 
- Geeft uw immuunsysteem een oppepper 3

Bron: Zinzio

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 158,00 * € 119,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

007 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

7

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.