(Artikelnr: 005)

BalanceOil  starterskit 2 st, 300 ml + 2 x 30 ml  in eerste levering is 79,- en daarna per maand 29,-- euro. Halfjaar abonement is per stuk prijs 29,- per flesje. (los en eenmalig is dit 47,- euro) Voor meer uitleg mail ons via het contact formulier. 

Zinzino BalanceOil, een natuurlijk voedingssupplement, helpt bij het verhogen van het niveau van omega-3 essentiële vetzuren in je lichaam en helpt je omega 6:3-verhouding in slechts 120 dagen aanpassen tot het optimale niveau. Balance Oil bevat wilde-visolie gecombineerd met olijfolie, met een extra hoog polyfenolgehalte, voor een veilige en efficiënte dosis en opname in je lichaam.  Bevat 300 ml (10 fl oz) per fles. Gebruik de Zinzino maatbekers voor het afmeten van de juiste dagelijkse hoeveelheid voor je lichaamsgewicht.

 • Optimale hersenfunctie
 • Goed voor uw hart 
 • Geeft uw immuunsysteem een oppepper 
 • BalanceOil ondersteunt de normale hersenfunctie 
 • Normale hartfunctie en pept het immuunsysteem op3.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

 • Normale hersenfunctie
 • Goed voor het hart
 • Goed voor je Immuunsysteem
 • Verhoogt EPA en DHA in het lichaam op een veilige en efficiënte manier
 • Helpt om de omega-6/omega-3-balans naar een normale verhouding te brengen
 • Verhoogt polyfenol-niveaus in je lichaam om de bloedlipiden te beschermen tegen oxidatieve stress
 • Ondersteunt een normale oogfunctie 
 • Bloedspiegels van de triglyceriden 
 • Normale bloeddruk 
 • Normale bloedcalciumniveaus
 • Normale botten 
 • Spierfunctie 
 • Normale tanden 
 • Celdeling 

INGREDIËNTEN
visolie (van ansjovis, makreel, sardines), koudgeperste olijfolie, gemengde tocoferolen (antioxidanten), orange-citroen-mint smaak, vitamine D3 (cholecalciferol).

Bron:zinzino  

HERSENFUNCTIE
EPA en DHA hebben goedgekeurd gezondheidsclaims voor het behoud van een normale hersenfunctie1. Inname van DHA door zwangere vrouwen draagt bij aan de ontwikkeling van de normale hersenen van de foetus en zuigelingen1. De lang-geketende omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor ons, en ook voor de volgende generatie.

GOED VOOR JE HART
EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor de gezondheid van het hart. Ze dragen bij aan de normale functie van het hart2.

GOED VOOR HET IMMUUNSYSTEEM
BalanceOil bevat vitamine D, van essentieel belang voor het immuunsysteem omdat deze bijdraagt aan zijn normale functie3.

DE VISOLIE
De visolie die we (uit LYSI, in IJsland) gebruiken, is voornamelijk afkomstig van kortlevende, kleine pelagische vis zoals sardines, ansjovis en makreel, maar er is geen verplichting voor een specifieke visssoort. De kritische factor is een vetzuurprofiel dat binnen 120 dagen efficiënt de Omega-6/3 vetzuurbalans in het lichaam optimaliseert. Onze visolie is afkomstig van de complete, onbewerkte vis. De olie gaat door een raffinageproces om milieu-verontreinigingen te verwijderen. De visoliën die worden gebruikt in Balance-producten hebben een strikte specificatie voor EPA en DHA, en zijn gegarandeerd vrij van zware metalen en andere giftige stoffen. Lysi, de fabrikant van BalanceOil voldoet aan alle voorschriften voor de productie en volgt GMP´s (Good Manufacturing Practices) voor voedsel en farmaceutische producten.

DE OLIJFOLIE
BalanceOil bevat een speciale koudgeperste, extra vergine olijfolie bekend om zijn hoog gehalte aan polyfenolen (boven 350 mg/kg)5. Polyfenolen zijn krachtig anti-oxiderend met talrijke positieve effecten.  Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen vrij van genetisch gemodificeerde organismen).

VIS EN OLIJFOLIE / SYNERGIE = RESULTATEN
Het modern verwerkte dieet bevat grote hoeveelheden Omega-6 vetzuren en onvoldoende Omega-3 vetzuren. Onze wetenschappers formuleerden
BalanceOil om Omega-3 te combineren met de juiste hoeveelheden van de juiste polyfenolen - een synergetische combinatie die verbluffende resultaten oplevert.

BEWIJS VAN BALANS IN 120 DAGEN
Onze gecertificeerde laboratoria hebben meer dan 270.000 tests geanalyseerd (Januari 2019) waardoor ‘s werelds grootste database is ontstaan. Het gemiddelde Omega-6:3-balans voor mensen die geen Omega-3 supplement namen, is 12.1 voor Europa, 15.1 voor Noord-Europa en 25.1 voor USA. Na het nemen van BalanceOil gedurende 120 dagen, is gemiddelde balans minder dan 5:1 en in veel gevallen minder dan 3:1.

KWALITEIT
​​​​​​​Zinzino gaat alleen met die leveranciers en producenten van onbewerkte grondstoffen en gebruiksklare producten in zee, die voldoen aan de kwaliteitseisen zoals vastgelegd in het Zinzino kwaliteitsgarantiesysteem. Om goedkeuring te krijgen, moeten toeleveranciers kunnen aantonen dat zij zich houden aan een goed kwaliteitsgarantiesysteem. Daarnaast moeten ze kunnen garanderen, dat de service die zij leveren voldoet aan de GMP- en ISO normeringen. Onze visolieproducent LYSI heeft een gecertificeerd kwaliteitssysteem, dat voldoet aan de vereisten van ISO 9001, GMP/API en BRC Global standard for Food Safety. LYSI is tevens aangesloten bij Friends of the Sea voor duurzame visvangst. Onze fabriek Faun Pharma is ISO 9001 gecertificeerd.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 138,00 * € 79,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

005 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

7

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews