(Artikelnr: 003)

HOE WERKT HET?

U doet eerst een BalanceTest en stuurt uw bloedmonster naar het laboratorium en registreert uw test-id (anoniem) op www.zinzinotest.com. We raden
u aan om meteen met uw dagelijkse dosering van Zinzino Balance producten te beginnen. Na 20 dagen vindt u uw exacte resultaten* van zowel de individuele vetzuren als het Omega-6:3 evenwicht. Ga door met het 120 dagen innemen van de Balance producten zoals aanbevolen en doe daarna de tweede BalanceTest om erachter te komen hoe uw vetzuurprofiel is veranderd. 
*Mochten uw eerste resultaten een Omega-6:3 evenwicht van 3:1 of beter aantonen, dan kunt u beter contact met Zinzino opnemen omdat u het Balance
product dan niet nodig heeft.

ADVIES
-Het wordt geadviseerd om gezond en gevarieerd te eten: te denken valt aan wild vette vis, groenten, vruchten, bessen en granen omvat. Verminder de inname van omega-6-rijke plantaardige oliën en bewerkte voedingsmiddelen.
- Neem uw dagelijkse dosering Zinzino Balance producten, die u de omega-3 vetzuren EPA en DHA leveren, en polyfenolen uit extra vergine olijfolie.
- Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk voor een goede gezondheid.

Meer informatie vindt u op www.ZinzinoTest.com.

De droge bloedtest-methode maakt gebruikt van druppels bloed uit een vingertop (zie foto hieronder) en is vergeleken met de conventionele methode van lipide-analyse op basis van het afnemen van veneus bloed. Deze nieuwe methode voor de analyse van het vetzuurprofiel in het bloed is goedgekeurd voor voedingsstudies.

Het vetzuurprofiel van bloedlipiden weerspiegelt vetinname en studies hebben aangetoond dat dit profiel sterk gerelateerd is aan de gezondheidstoestand.
Dit komt omdat het bloedlipidenprofiel de typen vetten vertegenwoordigt die uw lichaam in alle cellen en weefsels moet opbouwen, waaronder celmembranen.

Daarom is deze nieuwe methode voor de analyse van het vetzuurprofiel in het bloed van toepassing op voedingsstudies. De 11 vetzuren zijn: Palmitinezuur (PA), stearinezuur (SA), oliezuur (OA), linolzuur (LA), alfa-linoleenzuur (ALA), gamma-linoleenzuur (GLA), dihomoGamma-linoleenzuur (DHGLA), arachidonzuur ( AA), eicosapentaeenzuur (EPA), docosapentaeenzuur (DPA), docosahexaeenzuur (DHA).

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 117,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

003 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

7

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.