Het ultieme thuis model
Leveluk SD501 is het meest populaire thuismodel en de perfecte machine voor u en uw gezin. 
Deze toonaangevende machine sluit u aan op uw keukenkraan en genereert de 5 soorten Enagic® waters (zie hieronder) voor u en uw gezin.

Hoewel hij ongelooflijk krachtig is, is de SD501 ook zeer compact en perfect geschikt voor op uw aanrecht. Het volledig uitgeruste LCD-scherm is aantrekkelijk en eenvoudig te bedienen. De SD501 is een perfect model voor thuis, omdat het voor extra stabiele zuurstof, een betere micro-clustering en hogere negatieve ORP niveaus zorgt. Net als alle 501-modellen, maakt de SD501 gebruik van innovatieve elektrolyse technologie met 7 platina gecoate, 99,97% zuiver titanium elektrode platen.

Genereert: Sterk Kangen Water® (11.0pH), Kangen Water® (8,5 – 9.5pH), neutraal water (pH van 7.0), licht zuur “Beauty” Water (4.0 – 6.0), en sterk zuur Water (2.5pH)

5 jaar garantie!
**Bij betaling en bestelling in 1 x betaald u geen verzendkosten. Die nemen wij voor onze rekening.

De bestelling kan via deze website gedaan worden. Vult u alle gegevens goed in. De machine wordt rechtsreeks vanuit Duitsland aan u geleverd.
Voor een bestelling met afbetaling hebben we een order formulier en het afbetaling formulier in verband met de handteking die daar van u voor nodig. Samen met een kopie van uw legitimatie bewijs. Wij nemen kontakt met u op.

**Bij betaling op afbetaling via Enagic betaald u wel de verzendkosten. 

 

Video('s): Kangen water heeft een gunstig effect op de bloedcellen.
https://youtu.be/40bGtZgATQA
Bijlagen:
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3.299,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

021 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

12

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.