• Sulfaten vinden we in reingsmiddelen en zitten niet in de Thieves lijn van YL. Hiermee is perfect je huis schoon te maken.  
 • Talk
  Talk: dit poeder bevat potentiële kankerverwekkende stoffen in bepaalde producten. De meeste babypoeders gebruiken het, maar de kosten kunnen zeer ernstig zijn bij inademing.
  PEG's (PEG-polyethylene glycol; PPG-polypropylene glycol): deze ingrediënten zijn oppervlakteactieve stoffen en worden het meest gebruikt in reinigings- en persoonlijke producten. Wanneer ze synthetisch zijn, dragen ze mogelijke veiligheidsaspecten, zoals verstopping van de poriën en toxiciteit.
  Parabenen: de FDA heeft geen afdoend onderzoek naar de effecten van deze conserveermiddelen, die vaak worden gebruikt in deodorants, moisturizers en shampoos.

  Wat we in de plaats gebruiken:

  Opnieuw kiezen we ervoor om onze middelen te richten op het leveren van plantaardige, natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en veiliger alternatieven voor parabenen, zoals zuurregelaars, plantenextracten en essentiële oliën.

  Makeup-Savvy Minerals van Young Living®

  Savvy Minerals Foundation met natuurlijke, pure ingrediënten
  Voor sommigen komt make-up dagelijks in contact met hun huid. Daarom hebben we Savvy Minerals van Young Living gemaakt voor de vrouw die zich zelfverzekerd en mooi wil voelen zonder zich voortdurend zorgen te maken over wat er op haar gezicht en in haar huid sijpelt. Om dit te bereiken, zeggen we nee tegen deze kiezers:
  Synthetische kleurstoffen of kleuren: deze additieven worden gebruikt om cosmetica gepigmenteerd te maken en zijn meestal gemaakt van petroleumbronnen.
  Bismut: Dit is een kleurstof in make-up en omdat we onvoldoende bewijs hebben van de veiligheid, gebruiken we het niet.

  Wat we in de plaats gebruiken:

  In plaats van het gebruik van schadelijke, onbekende middelen om onze make-up te kleuren, vertrouwen we op mineralen of minerale oxiden.

  Bij elk van onze producten stellen we kwaliteit voorop. We zijn er trots op dat we onze ingrediënten - van het bronmateriaal tot het land van herkomst - kritisch bekijken en vieren dat we de visie van Gary Young verspreiden om 's werelds zuiverste essentiële oliën bij u thuis te brengen.
  Kwaliteitsinkopen, gezonde levens en van nature afgeleide producten zijn onze passie. Lees voor meer informatie onze blogposts over het Seed to Seal®-proces en het gebruik van essentiële oliën om een ​​gezonde levensstijl te creëren .

Triethanolamine zit veel in wasmiddelen en zijn onvoldoende op veiligheid gecontroleerd. Als je zeker wilt weten of het veilig is dan kan je beter andere middelen gebruiken zoals zeepbessen en quillaja-extract uit planten. Of voor je darmen saponinen uit de Aloe vera.