Omdat het ook anders kan.
U kunt de Bemer voor u zelf aanschaffen als klant en hier de gezondheids voordelen van ondervinden. 

Wanneer u enthousiast bent en dit gaat delen met u familie en vrienden dan kunt u ook overwegen partner te worden van de Bemergroep.

 


Indien u zakelijk voor met Bemer wilt gaan werken binnen uw organisatie of bedrijf dan zijn er uitgebreide mogelijkheden. Voor iedere levenssituatie is er een passende mogelijkheid om voor ons actief te worden. Of u nu op zoek bent naar een structurele of lucratieve bijverdienste, u als arts of therapeut het nuttige met het aangename wilt combineren door de verkoop van BEMER-producten of er altijd al van droomde om uw eigen baas te zijn: met BEMER bereikt u uw doel. De verkoop van Bemerproducten als hoofd of als bijverdiensten is beide mogelijk.

  • aantrekkelijk bedrag
  • mogelijkheid tot aansturen van uw eigen 
  • distributiegroep waarmee u ook omzet en winst kan generenen
  • doorgroei mogelijkheden naar een leidinggevende functie tot teammanager en doorgroei mogelijkheden naar directeur van uw organisatie

U heeft bij Bemer geweldige inhoudelijke en financiële perspectieven in het vooruitzicht. Bij BEMER beschikt u niet alleen over de nodige vrijheid, maar bieden wij u ook tal van kansen. U wordt grondig ingewerkt, wordt aan de BEMER-academie opgeleid tot adviseur voor medische producten en vindt voor alle belangrijke vragen een ervaren sales-professional van BEMER aan uw zijde. Deze zal met name in de beginperiode goed van pas komen. Daarnaast bieden wij u talloze evenementen en cursussen en efficiënte tools die u tijdens uw dagelijkse sales-activiteiten ondersteunen.

Los van het feit of u bij BEMER eerst de kat uit de boom wilt kijken of meteen alle trossen losgooit: u hoeft niet bang te zijn voor de financiële risico’s. De aanvankelijke investering in uw nieuwe bedrijf is minimaal. Wij zijn tenslotte niet geïnteresseerd in uw geld, maar in uw carrièrewensen.

Samenwerken met de Bemergroep
U hoeft geen medische kennis te hebben om het systeem in te zetten voor u zelf en anderen. BEMER werkt met zowel artsen en therapeuten als ook andere mensen die zichzelf en anderen (zowel mens als dier) gezonder willen maken en houden.

BEMER kan uitsluitend door kennisoverdracht in privé of groepspresentaties in de markt worden gezet. BEMER komt dan ook graag in contact met enthousiaste (potentiële) gebruikers die via kennis overdracht nog meer systemen onder de aandacht kunnen brengen. Als BEMER Partner krijgt u alle ondersteuning en bovendien boven gemiddelde beloningen voor uw inspanningen.

Zo krijgt u op een professionele wijze de kans (naast uw beroep) een zekere toekomst op te bouwen en de wereld een stukje fysiek en financieel een stukje gezonder te maken.

Mail voor meer informatie
Of meld u aan rechtstreeks op de Bemer site via deze link.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.