Omdat het ook anders kan.
Merken /

Enagic Ukon Tumeric

Enagic-Ukon-Tumeric

Enagic heeft de grootste kurkuma producerende boerderij ter wereld. Het bevindt zich in Okinawa. De kruiden en essentiële oliën zijn afkomstig van de teelt op OkinawaDit is ook het perfecte product voor mensen die gefocust zijn op een plantaardig dieet. Ukon bevat geen dierlijke producten en de capsule zelf is gemaakt van een veganistisch vriendelijk eetbaar product.
 
De capsule is gemaakt van een verscheidenheid aan ingrediënten: olijfolie, lijnzaad, perilla-olie, tocotrienol en carrageen. Wat maakt dat deze kurkuma geschikt is voor vegatariersDit supplement bevat een verscheidenheid aan essentiële vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor elke cel in het menselijk lichaam.

Ukon kurkuma wordt meer specifiek gekweekt in Yanbaru, dat zich op het noordelijke puntje van het eiland Okinawa bevindt. Yanbaru wordt "de schat van de natuur" genoemd. Dit is "shizen no takara" in het Japans. Deze boerderij is exclusief eigendom van Enagic en geen kurkuma wordt verkocht aan andere markten.
 
Naast dat het uitsluitend wordt geoogst voor alleen Enagic-klanten en verkopers, is het ook biologisch geteeld. Deze speciale bedrijven zijn 100% vrij van toxische en schadelijke chemicaliën. Terwijl je je onderzoek doet, zul je horen hoe ze giftige chemicaliën gebruiken in kurkuma van mindere kwaliteit die wordt gebruikt in conventionele kurkuma-boerderijen over de hele wereld. Maar u bent verzekerd van hoge kwaliteit in de Enagic Ukon-producten die u koopt.
 
De bodem in Okinawa is ook van een hogere kwaliteit die goed geschikt is voor de groei van de Udon-fabriek. Deze bodem is rijk aan voedingsstoffen en heeft een dichte bedlaag die geschikt is voor de plant om zijn wortels te laten groeien. Zelfs de hoek en de lengte van de zonneschijn op dit eiland zijn perfect voor de groei van een weelderige oogst van Udon.
 
Enagic maakt ook gebruik van zijn populaire water-ionisatorsysteem bij het kweken van de Udon-planten. Hierdoor kunnen ze de juiste pH-waarde bieden om de planten te laten groeien. Het is het eerste supplement dat ooit is gekweekt door het combineren van KW-Enagic, curcumine en 100% additieve-vrije Spring Ukon essentiële oliën.
 
Waarom is Ukon zo anders?

 
Het probleem met veel andere kurkumasupplementen is dat ze snel kunnen oxideren nadat de container is geopend. Maar vanwege het speciale proces zul je dit probleem niet hebben met je Ukon-capsules.
 
Elke capsule bevat de heilzame kurkuma en extracten waar je lichaam van kan profiteren. Elk is eigenlijk individueel ingesloten in een blisterverpakking. Dit betekent dat ze bewaard blijven totdat u klaar bent om ze te consumeren. Dit betekent een langere houdbaarheid. U kunt nu de voordelen van de etherische oliën van de lente Ukon ervaren, en hoe verfijnd en geconcentreerd ze zijn. Ukon is geschikt voor alle volwassenen. Er zijn twee verschillende soorten producten: capsules en thee.De voordelen van Ukon
 Ukon is een supplement tegen kurkuma. Het is gemaakt van een combinatie van komijn, essentiële oliën en hoogwaardige kurkuma. Het is een effectief voedingssupplement voor volwassenen. Enagic heeft dit gemaakt met de best mogelijke producten. Ukon is een soort kurkuma, en ze hebben alleen de beste organische lente Ukon ingekocht, ook bekend als wilde kurkuma.
 
Deze producten bevatten krachtige anti-oxidanten en zijn natuurlijk ontstekingsremmers die al meer dan 6000 jaar in onze beschaving worden gebruikt.
 
Enagic bezit de grootste kurkumaboerderij ter wereld. Ze hebben een gepatenteerde formule die de voordelen maximaliseert. Het is zorgvuldig bewaard, zodat mensen de maximale voordelen voor hun gezondheid kunnen behalen. Enagic heeft eigenlijk een patent gekregen om de Ukon in hun capsules te verwerken, zodat niemand anders het kan dupliceren.

 


Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.