Omdat het ook anders kan.
Merken /

Enagic Kangen water

Enagic-Kangen-water

Wat is Kangen Water®?
Kangen betekent "terugkeer naar oorsprong" in het Japans. Kangen Water® is alkalisch water dat wordt geproduceerd door Enagic's alkalische ionisator- en waterfiltratiemachines. Al meer dan 40 jaar wordt Kangen Water® in Japan gebruikt om het lichaam in zijn oorspronkelijke, alkalische staat te helpen herstellen. Deze machines kunnen uw gewone kraanwater transformeren in gezond, vers smakend alkalisch drinkwater. Kangen Water® is superieur aan kraan- en gezuiverd water. 

Door ervoor te kiezen om alkalisch water te drinken, helpt u uw lichaam om terug te keren naar een evenwichtige staat. Kangen Water® is een frisse, schone en goed smakende manier om een ​​optimale gezondheid te verkrijgen! Kangen Water® verwijdert niet veel mineralen die verloren gaan tijdens het zuiveren van flessenwater.

De machine biedt meerdere mogelijkheden.

Alkalisch Drinkwater.

Dit type water is perfect om te drinken en gezond te koken. Dit elektrolytisch gereduceerde, waterstofrijke water werkt om je lichaam te herstellen naar een meer basische toestand, die optimaal is voor een goede gezondheid. Gebruik: drinken, voedselbereiding, koffie en thee, soepen en stoofschotels en water gevende planten.  Ph9,5, Ph9,0, Ph8,5

Koffie thee en limonade
Je zult verrast zijn over de prachtige kleur, smaak en geur van koffie of thee bereid met Kangen Water®. Je kunt ook minder koffie of thee gebruiken en toch een volle rijke smaak bereiken dankzij het extraheerbare vermogen van het water.

Voedsel voorbereiding
Groenten en vis schoonmaken. Verbeter de smaak van broccoli, uien, bamboe enz. Door ze voor te koken in Kangen Water®. Gebruik minder kruiden en zout.

Schoonmaak water
Niet om te drinken. Sterk Kangen-water behoudt de hygiëne in uw dagelijks leven dankzij het sterke reinigende effect. Het heeft oplossings- en warmtegeleidende voordelen. Gebruik: voedselbereiding en reiniging. Ph11 om te ontvetten. Ph2,5 om te ontsmetten.

Sterk zuur water
Niet om te drinken. Dit water heeft desinfecterende eigenschappen. Gebruik Strong Acidic Water om keukengerei, werkbladen en meer te reinigen om kruisbesmetting te voorkomen. Gebruik: schoonmaken en desinfecteren, hygiëne en commerciële bediening.

Hygiëne
Desinfecteer uw handen, uw tandenborstel of als mondspoeling. Houd een spuitfles in je badkamer voor gemakkelijke toegang.

Desinfecteren
Saneer messen, snijplanken, theedoeken en keukendoeken etc. Reinig en desinfecteer in en rond de keuken, die een voedingsbodem is voor ziektekiemen.


Schoonwater
Neutraal water is heerlijk drinkwater. Gebruik: babyvoeding bereiden, medicatie innemen. Ph7.0


Babyvoedsel
Gebruik water met een Ph7.0 uit de machine wat dan vrij is van onzuiver materiaal voor het maken van uw babyvoeding

Geen plastic afval berg
Kangen Water® is ook vriendelijk voor uw budget en voor het milieu. Vergeet het kopen en opslaan van al die dure plastic waterflessen!


Planten

Kangen Water® kan frisheid en leven geven aan planten. Het water stimuleert de kieming en verbetert de ontwikkeling van de kiemplant.Waterstof
Door het proces van elektrolyse wordt uw kraanwater Waterstofrijk Kangen Water®. 
Water dat rijk is aan waterstof heeft een hoge concentratie aan moleculairwaterstof (H2). Moleculair Hydrogen is een efficiente antioxidant  die snel door het celmembraam een diffundeert, vrije radicalen vermindert en door de oxidatieve stress verzoorzaakte schade in de weefsel opheft. Het hefet ook een ontstekingsremmend effect. 


Oxidatie Oxidatiereacties in het lichaam kunnen vrije radicalen produceren, die schade aan de cel kunnen veroorzaken. Antooxidanten beindigen deze reactie, waardoor het dus wenselijk is je antioxidanten in het lichaam hoog te houden. Onvoldoende antioxidanten veroorzaken oxidatieve stress in het lichaam en dus beschadiging aan de cel en de weefsels om uiteindelijk af te sterven.
Oxidatieve stress is betrokken bij de meeste levenstijl verband houdende ziektes die uiteindelijk chronisch zijn. Een constante toevoer van bronnen die de diverse antioxidanenten leveren behoort tot de dagelijkse voeding of water inname.

Omdat onze dagelijkse voeding niet meer die hoeveelheid bevat die we nodig hebben is Kangenwater een juiste en makkelijk aanvulling. Maar niet alleen voor de antioxidanten maar ook voor de kwaliteit van het drinkwater is het zinvol deze te filtreren. Water is de basis van het leven. Dus ook van onze cellen.

Alkalisch De meeste dingen in ons leven zijn niet optimaal. Het tweede is de verzuring van ons leven, de bodem, ons voedsel en dus uiteindelijk ons lichaam. Ons bloed moet een pH-waarde handhaven van 7,365 wat licht alkalisch is. Een pH-schaal wordt gebruikt om de bepalen of een stof alkalisch is of de tegenhanger zuur. Neutraal is een pH-waarde van 7.0 Daaronder wordt alles als zuur beschouwd. Daarboven is alles basisch of alkalisch.

Negatieve ORP (Oxidatieve-Reduction Potentiaal) 
Waterstofrijk water wordt gekenmerkt door een negatieve ORP. Een hoge ORP (in positieve gevallen) geeft aan dat een stof een hoger oxidatiepotentieel heeft. In algemene termne is voor de mensen een positieve of hoge ORP beter voor de buitenkant van het lichaam. Het reinigd en ontsmet. Een lage ORP-waarde (in negatieve zin) geeft aan dat een stof een hogere antioxidanten vermogen heeft en heeft de voorkeur voor de binnenkant en dus voor consumptie van het lichaam. 
Zowel de pH-waarde als de ORP waarde zijn dit belangrijke aanwijzingen om de cellen en dus ons lichaam gezond te houden. 

**Referentie; OHTa, Shigeo. Moleculaire watersrof als nieuw antioxidant, overzicht van de voordelen van waterstof als medische toepassing.

 


Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.