Omdat het ook anders kan.
Merken /

Zinzino balans olie

Zinzino-balans-olie
Er is voor Zinizno gekozen omdat dit door de jaren geen heeft laten zien dat de test resultaten heel goed zijn indien de producten voor 4 – 6 maanden minimaal gebruikt worden. In de vetzuren test is heel duidelijk te zien waar de onbalans zit.  De resultaten die van gebruikers terug gekoppeld worden zijn:
Helderder in mijn hoofd en meer energie.

 
 • Ik heb een stabielere bloedsuikerspiegel
 • Ik ben helderder in mijn hoofd
 • Kan me beter concentreren
 • Mijn huid is strakker en minder droog
 • Ik ben minder moe en minder snel ziek, geen puffer mee nodig (Astma)
 • Mijn kind is veel rustiger en niet zo druk meer (ADHD)
 • Schoolresultaten van mijn puber zijn veel beter
 • Mijn acne is verdwenen (huidproblemen)
 • Ik slaap weer de hele nacht door
 • Ik heb veel minder last van mijn ontsteking in mijn darmen (PDS, Crohn)
 • Ik voel me vrolijker en heb veel minder last van stemmingswisselingen en down gevoel (Depressie,
Voordelen van Zinzino
 • Smaak van de vloeibare vorm is goed
 • Makkelijk te verwerken door smoothie of andere sap
 • Kinderen vinden de smaak heel erg lekker
 • Je houd je vetzuren in balans naast 2 x per week vis eten
 • Ik doe het graag door mijn smoothie
 • Ook verkrijgbaar in een Vegan versie
Zinzino bevat
 • Hoge dosering EPA en DHA
 • De omega-3 vetzuren
 • Hoogwaardige polyfenolen
 • Anti-oxidanten
   
Zinzino bestellen
De producten van Zinzino zijn los te bestellen tegen de aangeboden verkoopprijs. Je kan de producten ook voordeliger bestellen bij een abonnement van 6 maanden. (Premier bestelling) Een abonnement duurt minimaal 6 maanden en kan je elk moment stopzetten. Tijdens de gehele looptijd mag je 3 maanden pauzeren. Voor het resultaat is dat niet aan te raden. We zien positieve effecten bij het gebruik van 4 – 6 maanden.

Klik op deze link als je wilt bestellen 
Klik op deze link als je rechtstreeks wilt bestellen bij Zinzino

Klik op deze link als je meer informatie wilt
 
 •  


Ons belangrijkste concept is in balance De nieuwe kijk van de wetenschap op balans heeft betrekking op de verhouding tussen de essentiële omega 3 - en omega 6-vetzuren. Beide zijn essentieel en van vitaal belang voor verschillende functies in ons lichaam. Het probleem is, dat deze vetzuren niet meer met elkaar in balans zijn door de veranderingen in onze manier van eten gedurende de laatste decennia. Teveel omega 6 in je voeding, brengt je lichaam uit balans. Een tekort aan de essentiële omega 3- vetzuren EPA en DHA brengt het lichaam ook uit balans. Doe de Zinznino balance test om te ontdekken of omega 6 en omega 3 bij jou in balans zijn en geniet vervolgens van onze Zinzino balans producten om je omega 6:3 verhouding op een optimaal niveau te krijgen.*

*Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, noch om een ziekte te behandelen, genezen of voorkomen.

HERSENFUNCTIE
EPA en DHA hebben goedgekeurd gezondheidsclaims voor het behoud van een normale hersenfunctie1. Inname van DHA door zwangere vrouwen draagt bij aan de ontwikkeling van de normale hersenen van de foetus en zuigelingen1. De lang-geketende omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor ons, en ook voor de volgende generatie.

GOED VOOR JE HART
EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor de gezondheid van het hart. Ze dragen bij aan de normale functie van het hart2.

GOED VOOR HET IMMUUNSYSTEEM
BalanceOil bevat vitamine D, van essentieel belang voor het immuunsysteem omdat deze bijdraagt aan zijn normale functie3.

DE VISOLIE
De visolie die we (uit LYSI, in IJsland) gebruiken, is voornamelijk afkomstig van kortlevende, kleine pelagische vis zoals sardines, ansjovis en makreel, maar er is geen verplichting voor een specifieke visssoort. De kritische factor is een vetzuurprofiel dat binnen 120 dagen efficiënt de Omega-6/3 vetzuurbalans in het lichaam optimaliseert. Onze visolie is afkomstig van de complete, onbewerkte vis. De olie gaat door een raffinageproces om milieu-verontreinigingen te verwijderen. De visoliën die worden gebruikt in Balance-producten hebben een strikte specificatie voor EPA en DHA, en zijn gegarandeerd vrij van zware metalen en andere giftige stoffen. Lysi, de fabrikant van BalanceOil voldoet aan alle voorschriften voor de productie en volgt GMP´s (Good Manufacturing Practices) voor voedsel en farmaceutische producten.

DE OLIJFOLIE
BalanceOil bevat een speciale koudgeperste, extra vergine olijfolie bekend om zijn hoog gehalte aan polyfenolen (boven 350 mg/kg)5. Polyfenolen zijn krachtig anti-oxiderend met talrijke positieve effecten.  Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen vrij van genetisch gemodificeerde organismen).

VIS EN OLIJFOLIE / SYNERGIE = RESULTATEN
Het modern verwerkte dieet bevat grote hoeveelheden Omega-6 vetzuren en onvoldoende Omega-3 vetzuren. Onze wetenschappers formuleerden
BalanceOil om Omega-3 te combineren met de juiste hoeveelheden van de juiste polyfenolen - een synergetische combinatie die verbluffende resultaten oplevert.

BEWIJS VAN BALANS IN 120 DAGEN
Onze gecertificeerde laboratoria hebben meer dan 270.000 tests geanalyseerd (Januari 2019) waardoor ‘s werelds grootste database is ontstaan. Het gemiddelde Omega-6:3-balans voor mensen die geen Omega-3 supplement namen, is 12.1 voor Europa, 15.1 voor Noord-Europa en 25.1 voor USA. Na het nemen van BalanceOil gedurende 120 dagen, is gemiddelde balans minder dan 5:1 en in veel gevallen minder dan 3:1.

KWALITEIT

Zinzino gaat alleen met die leveranciers en producenten van onbewerkte grondstoffen en gebruiksklare producten in zee, die voldoen aan de kwaliteitseisen zoals vastgelegd in het Zinzino kwaliteitsgarantiesysteem. Om goedkeuring te krijgen, moeten toeleveranciers kunnen aantonen dat zij zich houden aan een goed kwaliteitsgarantiesysteem. Daarnaast moeten ze kunnen garanderen, dat de service die zij leveren voldoet aan de GMP- en ISO normeringen. Onze visolieproducent LYSI heeft een gecertificeerd kwaliteitssysteem, dat voldoet aan de vereisten van ISO 9001, GMP/API en BRC Global standard for Food Safety. LYSI is tevens aangesloten bij Friends of the Sea voor duurzame visvangst. Onze fabriek Faun Pharma is ISO 9001 gecertificeerd.

Klik op deze link als je wilt bestellen 
Klik op deze link als je meer informatie wilt
Klik op deze link als je rechtstreeks wilt bestellen bij Zinzino


Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.