Omdat het ook anders kan.

Fysische vasculaire therapie bij lichamelijke ongemakken.

Fysische vasculaire therapie van BEMER verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


TerugEen goede doorbloeding is van groot belang
De bloedsomloop is het toevoersysteem van het menselijk lichaam. Hij verzorgt het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 75% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Toepassingsgebieden
Fysische vasculaire therapie wordt vandaag de dag op velerlei gebied toegepast. Een effectieve verbetering van de microcirculatie, de doorbloeding van de kleinste bloedvaten, heeft in veel opzichten een positief effect op uw gezondheid, uw immuunsysteem en uw algehele welzijn.

Een effectieve stimulering van de microcirculatie ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan toegepast worden in combinatie met talrijke behandelingen en indicaties.
Bezig met laden...
visibility

Bemer Classic set

2.949,00*

visibility

Bemer Pro Set

4.099,00*

Voor meer informatie over de Bemer Pro set klikt u op deze link: Bemer Pro Set

Voor meer informatie over de Bemer Classic set klikt u op deze link: Classic set

U gaat dan naar de orginele Bemer site. 
Hier kunt u ook de Bemer bestellen: 
Bestel hier

Wilt u dat liever bij ons doen neem dan contact met ons op via: het contact formulier of bestel in de webshop


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.