Omdat het ook anders kan.

Veel gezondheidsproblemen, waaronder artrose, ontstaan niet omdat het controlesysteem van het menselijk lichaam faalt.

Integendeel. Het controlesysteem blijft functioneren ‒ maar wel op de foute plek, op het foute tijdstip of in een ander bioritme.
Om deze reden zou het doel van elke therapie moeten zijn om de lichaamseigen controlemechanismen zo te stimuleren, dat de opgetreden stoornis op eigen kracht verholpen wordt door middel van natuurlijke mechanismen.

Behandeling bij Artrose
De nieuwe en moderne fysische vasculaire therapie BEMER biedt de mogelijkheid om de belangrijkste controlemechanismen van de microcirculatie bij stoornissen of ziekten op een complexe manier te stimuleren.

De meest recente inzichten op het gebied van de regulering van de doorbloeding van weefsel, zenuwen en humorale componenten lijken een veelbelovende methode te bieden om ook de beperkte of verstoorde doorbloeding van de organen te stimuleren. Tijdens de fysische therapie wordt een pulserend signaal door het lichaam verstuurd dat gebaseerd is op het bioritme van de patiënt.

Herstellend vermogen van het lichaam bij Artrose
De fysische vasculaire therapie BEMER is een complementaire behandeling en vormt een belangrijke basis voor het herstel bij degeneratieve aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De therapie stimuleert de aanvoer van voldoende voedingsstoffen naar de betreffende weefselcellen en ondersteunt de pijnbestrijding bij artrose.

De doelgerichte behandeling van individuele gebieden dient echter gepaard te gaan met fysische therapie of de toepassing van geneesmiddelen. Deze afzonderlijke maatregelen alleen zijn minder of helemaal niet succesvol.

@copy https://nederland.bemergroup.com/nl/toepassingsgebieden/behandeling/artrose

Bezig met laden...
45%
visibility

BalanceOil-capsules - start order daarna 6 maanden abonnement met 2 testen

Door een startorder met een 6 maanden abonnement te kiezen krijgt u een aanzienlijke korting op de producten.

357,00

195,00*

visibility

Balans Olie Capsule

Balans-oil met zeer goede resultaten. INGREDIËNTEN visolie (van ansjovis, makreel, sardines), koudgeperste olijfolie, gemengde...

39,34*

53%
visibility

Balans Olie Starters kit met test en multivitamine halfjaar

Starters kit voor 6 maanden

488,00

229,00*

10%
visibility

YL Olie Copaiba

Copaiba in plaats van CBD olie. Beta-Caryofylleen. Een natuurlijke oplossing voor pijn verlichting en het remmen van onstekingen....

67,90

61,10*

Voor het inzetten en de behandeling van Artrose is het van belang de juiste stoffen tot je te nemen. De onderstaande producten in deze categorie zijn geselcteerd en hebben een aanvullende werking met elkaar. De Balans-olie en de X-tend is een hele goede dagelijkse combinatie welke standaard elke dag ingenomen mogen worden. 

Gebruik dit minimaal 6 maanden voor een optimaal resultaat. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.