Omdat het ook anders kan.

Voor u als gebruiker is elke water- ionisatie machine is op drie manieren aan te schaffen.

1. Eenmalige aanschafrprijs inclusief BTW 
2. Eenmalige aanschaf exclusief BTW, indien u      in het bezit bent van een geldig Kamer van
    Koophandelnummer
3. Eenmalige aanbetaling
    (met of zonder de BTW)
    in combinatie met een afbetaling in
    termijnen naar keuze van 3, 6, 10, 16 of 24
    maanden

Mail voor meer informatie en/of het afbetalingsoverezicht met de beste keusKangen Water®  heeft over de hele wereld diverse samenwerkingspartners  en in sommige landen is de vraag naar deze zeer goede water-ionisatie machine zo groot dat we opzoek zijn naar nieuwe samenwerkingspartners.
Mede ook omdat het water uit deze machine zulke diepgaande resultaten in het leven van mensen levert en we goed kunnen uitleggen hoe dat komt. Is het wenselijk dat we collega's erbij gaan krijgen. Zodat we onze klanten goed de voordelen kunnen vertellen en zijn weer dit kunnen delen met andere familieleden, vrienden, buren en medewerkers. Omdat dit op ene gedegen en onderbouwde manier gebeurd vind 
Enagic dat daar voor moet worden gecompenseerd. 

Kangen is een Japanse term die "terugkeer naar de oorsprong" betekent. In het verleden namen groothandelaren en detailhandelaren het grootste deel van de bedrijfswinsten voor hun rekening. Enagic wil deze winst TERUG leiden naar onze samenwerkingsparteners.
Wij geloven dat deze strategie de meest effectieve en eerlijke manier is om zaken te doen in de hedendaagse economie, omdat het gelijke kansen biedt voor diegenen die welvaart willen opbouwen voor zichzelf en hun gezinnen.

Het dynamisch ontworpen compensatieplan van Enagic, dat u verschillende manieren biedt om inkomsten te genereren, is echt heel plezierig. Enagic maakt het voor u heel gemakkelijk om uw distributiebedrijf te starten en te laten groeien. 

Dit gepatenteerde systeem is anders dan andere op de markt vanwege zijn unieke kenmerken, waaronder:
Geen aanmeldingskosten

  • Geen maandelijkse kwalificaties *
  • Geen voorraadvoorraad
  • Geen jaarlijkse verlenging
  • Geen tijdslimieten
  • Accumulatieve verkopen
  • Internationale sponsoring
  • Betaalt dagelijks
Mail voor een afspraak of meer informatie

WAarom ZIJN ER ANDERE GOEDKOPERE, KLEINERE, EENVOUDIGERE MACHINES OP DE MARKT?
Kangen watermachines zijn de enige waterionisatoren in de wereld die zijn gecertificeerd als Medical Grade Device Water Ionizers. Dus Medische gecertificeerd. Enagic is het enige waterfiltratie- en alkalische ioniserende distributiebedrijf ter wereld met een eigen OEM-productiefaciliteit in Japan en ISO-gecertificeerde kwaliteitscontroleprocessen. Alle medewerkers moeten beschikken over technologische kennis en vaardigheid op hoog niveau gedurende het hele proces, inclusief ontwikkeling, productie, levering en service.
In 2002 ontving Enagic eervolle vermeldingen van de Japanse Vereniging voor Preventieve Geneeskunde voor Volwassen Ziekten (een organisatie van meer dan 6.500 artsen). Deze organisatie selecteert slechts één bedrijf, per sector, om hun twee onderscheidingen te ontvangen: productherkenning en endorsementherkenning. Vanuit een aanbod van meer dan 30 Japanse ionisatiebedrijven hebben Enagic en Kangen Water beide prijzen ontvangen.
Enagic International is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 13485 voor kwaliteitscontrole en milieubeheer, de Gold Quality Association Gold Seal voor productcertificering en een lid met een goede reputatie van de prestigieuze Direct Selling Association.
Enagic is nu het enige ionisatiebedrijf ter wereld met Gold Seal Certification WQA (waterkwaliteitsassociatie).
WQA is het internationale "merkteken van productkwaliteit" en wordt wereldwijd erkend als de leidende certificering van uitstekende waterprestaties.
De Gold Seal-certificering van WQA wordt toegekend aan de meest betrouwbare en vertrouwde producenten van drinkwater van hoge kwaliteit.

Wil je hier meer over weten of distribiteur worden mail: info@praktijkvoorvitaliteit.nl

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.