Omdat het ook anders kan.

Wat als je weet dat het ook anders kan of moet

Ik heb 14 jaar als natuurgeneeskundig therapeut gewerkt, toen in 2016 ineens werd aangegeven dat je opnieuw je HBO medische basiskennis moest gaan doen. Na zoveel jaar ervaring heb ik ervoor gekozen dat niet te doen en zelfstandig verder te gaan als vitaliteitscoach. Zonder HBO medische basisikennis mag je de titel therapeut niet meer dragen. Heel jammer, mijn titel kan je afnemen, mijn ervaring niet. Want veel tevreden clienten heb ik mogen helpen met uit een lopende klachten en ziekten beelden dat is duidelijk.  

Omdat veel ziekten vanuit de darmen ontstaan werkte di mijn interesse en werd het  mijn specialiteit. Ik wil deze ervaring gaan uitbreiden en doorgeven aan iedereen die het wilde horen. In 2017 zijn de plannen ontstaan en gegroeid naar een nieuw gezondheidscentrum met de naam Vitaliteit5.0 . Een plek waar we onze kennis en expertise kunnen gaan delen. Eind 2018 begin 2019 gaan we open en is iedereen welkom. We waren er bijna klaar voor. Tot dat!

Ik begin januari 2019 een auto ongeluk kreeg. Een kop-staartbotsing. Er ging er een behoorlijk streep door de rekening. Letterlijk ook mijn rekeningen als zelfstandig onderneemster, kostwinner met een nieuw startend bedrijf. Het werd al snel duidelijk dat met een zware hersenschudiing en de diagnose wiplash ik het nog net niet geopende centrum kin stil leggen.

En nu. Herstel staat voorop. Dat mag duidelijk zijn. Maar hoe nu verder. Geen inkomen en we weten allemaal dat verzekeringsmaatschppijen nou niet staan te springen om snel bij te staan. Mijn nog kleine beetje spaargeld daalde drastisch.

Na een paar maanden van langzaam herstel en het gebruik van mijn eigen supplemten, water en therapie mat. Kreeg ik toch weer de behoefte om mijn kennis te gaan delen. Blijkbaar zit het in mijn bloed en wil dit toch verder kruipen.

Volledig werken zit er nog niet in. Maar niks doen en stil zitten is ook geen optie. De producten en kennis ben ik gaan verzamelen op deze website. Te waardevol om niet te delen. Zeker ook omdat elke product zijn genezende of helende werking heeft en als je er in verdiept dan zijn er ook mogelijkheden om de producten gratis terug te verdienen of een dank je wel bonus van het bedrijf te ontvangen.

Ik bemerkte dta op een verjaardag. Ik ws die avond daarvoor naar de fil geweets en op het feestje vertelde ik heel enthousiast van die mooie film. Later in die week kreeg ik een whats-app berichtje van drie vriendinnen met een dank je wel voor het delen en vertellen over deze film. Dit maakte me blij. En de bioscoop ook. Maar het zette me ook aan het denken. Ik heb van de bioscoop nog nooit een " dank je wel' gekregen of een gratis kaarje vanwege de aanbeveling. Hoe leuk zou dat zijn?

En dat doen deze bedrijven wel. Wil je weten hoe? Ik leg het je graag uit.

Voor mij is het duidelijk. Probeer als zelfstandige ondernemer niet alleen op actieve uren facturatie te werken, maar kijk ook naar een aanvullende passive inkomsten stroom. Ik ben wijzer geworden door dat het moest. Ik heb in deze website alle producten in zijn categaorien neer gezet zodat je dit rustig kan lezen en je een keuze kan maken wat bij jou zou passen. Heb je vragen mail me gerust. 
  Ingrid Kersten     26-03-2019 20:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.