Omdat het ook anders kan.
Persoonlijk advies /

Posttraumatische spierdystrofie

Posttraumatische-spierdystrofie
Posttraumatische spierdystrofie is tot op heden een nog vrij onbegrepen aandoening. Zelf heb ik twaalf jaar geleden Posttraumatische spierdystrofie gehad aan mijn linker been en een diagnose rolstoel voor de rest van mijn leven. Inmiddels loop, sport en doe ik alles weer en is er niets te zien aan mijn been.

Na een korte introductie geef ik hieronder aan wat ik gedaan heb om tot deze heeling te komen. 
Posttraumatische spierdystrofie is een complicatie die na een operartie, lestel, gipssetting, of ongeluk kan ontstaan. Alle functies of weefsels kunnen door PD worden aangetast. De zwaarte van het ogeluk of letsel zegt niks over de ernst van PD. Er kan uiteindelijk ernstige invaliditeid en ernstige heftige pijn optreden. 

Bij Pd wordt medicatie gegeven zoals Isopton of Ketensin, om de doorbloeding te verbeteren en het zuurstof aanbod te verhogen in het bloed. Wanneer dit omvoldoende effect heeft gaat men wel over tot een sympaticus-blokkade of amputatie. Als zalf wordt er DMSO (Dimethylsulfoxide) voorgeschreven. 
Bezig met laden...

Omdat de DMSO zalf mij de hele dag naar rotte eieren / knoflook deed ruiken ben ik opzoek gegaan naar de werkzame stof in deze zalf.

In de othomoleculaire geneeskunde wordt gebruik gemaakt van de zwavelhoudende stoffen:
NAC (N-Acetyl-L-Cysteine) en
MSM (methylsulfonylmethaan) deze laatste is de belangrijkste metaboliet van DMSO. DMSO is een geregistreerd geneesmiddel en gebruikt bij PD.  Beide zijn een natuurlijke pijnstiller, verbeterd de doorbloeding en een sterke ontgifter voor de lever. 

Hier heb ik een zalf van gemaakt door het door kokosvet te roeren en er essentiele olien in de vorm van Lavendel en Panaway door heen te doen. Ruikt lekker en werkt goed. 

De stoffen NAC, MSM en Vit C vind je in het prdoduct FIX van Beyuna. De omega-3 vetzuren balans vind je in het product Zinzino Balans Olie.

Blijf dit gedurende minimaal zes maanden gebruiken.  Deze investering mag je in je gezondheid stoppen. Wil je meer weten over mijn verhaal stuur dan een mail dan stuur ik je het artikel op wat in diverse vakbladen heeft gestaan. 
Klik hier.

 


Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.