Omdat het ook anders kan.
Persoonlijk advies /

Meridiananen balanceren

Meridiananen-balanceren

De meridianen leer en kennis komt uit de Traditionele Chinese geneeskunde en vindt zijn toepassing in de acupunctuur en de acupressuur. De Chinese naam voor jet meridiaan stelsel is; “Jing Luo”  In de Chinese geneeskunde circuleert energie, Qi genoemd, door het lichaam en volt een specifieke baan.. Er zijn 12 hoofdenergiebanen. Mocht er een baan een onderbreking, een storing of een blokkade zitten dan stagneert de energie, daar waar die naar toe wil vloeien of langs wilt gaan. Een blokkade kan zijn een emotioneel trauma, een val op de locatie, en klap op het hoofd, een litteken, een operatie, voedingsverstoringen of fysieke problemen

Bezig met laden...

Omdat ik al 14 jaar werk met het energetische meetsystem met de naam Nes Health en aan de basis heb gestaan van de introductie van dit systeem in Europa als mede de ontwikkeling van het lesmateriaal en de opleiding gebruik ik ook de term Energetische Integrator. Jaren lang heb ik in mijn praktijk de energie en informatie velden van het lichaam en dus de klachten zichtbaar kunnen maken en de betekenis tot herstel er vanuit kunnen leggen.

Iedere integrator vertegenwoordigd een meridiaan. In de loop der jaren zie je en leer je veel en heb ik de bij behorende aanbevolen middelen los gelaten en vervangen voor de Spagyriek, Essentiele olie, Sunrider thee, voeding en diverse supplementen en aanvullende therapie vormen.


Een meridiaan vertoond zowel klinische, als energetische eigenschappen en kan biochemische structuren activeren of deactiveren. Alles hangt af, maar vooral de informatie doorgeven of stroom van de meridiaan, van de conditie, de blokkade of de verstoring die erop zit. Waar bij je wel rekening mag houden dat je altijd kijkt naar het geheel van het proces.

UItgebreide omschrijvingen en veel meer informatie vind je in het boek. Met de Titel; " de Botsing " 


Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.