Omdat het ook anders kan.

De meridianen leer en kennis komt uit de Traditionele Chinese geneeskunde en vindt zijn toepassing in de acupunctuur en de acupressuur. De Chinese naam voor jet meridiaan stelsel is; “Jing Luo”  In de Chinese geneeskunde circuleert energie, Qi genoemd, door het lichaam en volt een specifieke baan.. Er zijn 12 hoofdenergiebanen. Mocht er een baan een onderbreking, een storing of een blokkade zitten dan stagneert de energie, daar waar die naar toe wil vloeien of langs wilt gaan. Een blokkade kan zijn een emotioneel trauma, een val op de locatie, en klap op het hoofd, een litteken, een operatie, voedingsverstoringen of fysieke problemen

Bezig met laden...
visibility

Meridianen Complex Spagyriek Essence

Let op! afbeelding wijkt af van de inhoud van dit product. Meridianen complex Spagyriek t.b.v algehele ondersteuning, balancering en...

55,00*

Omdat ik al 14 jaar werk met het energetische meetsystem met de naam Nes Health en aan de basis heb gestaan van de introductie van dit systeem in Europa als mede de ontwikkeling van het lesmateriaal en de opleiding gebruik ik ook de term Energetische Integrator. Jaren lang heb ik in mijn praktijk de energie en informatie velden van het lichaam en dus de klachten zichtbaar kunnen maken en de betekenis tot herstel er vanuit kunnen leggen.

Iedere integrator vertegenwoordigd een meridiaan. In de loop der jaren zie je en leer je veel en heb ik de bij behorende aanbevolen middelen los gelaten en vervangen voor de Spagyriek, Essentiele olie, Sunrider thee, voeding en diverse supplementen en aanvullende therapie vormen.


Een meridiaan vertoond zowel klinische, als energetische eigenschappen en kan biochemische structuren activeren of deactiveren. Alles hangt af, maar vooral de informatie doorgeven of stroom van de meridiaan, van de conditie, de blokkade of de verstoring die erop zit. Waar bij je wel rekening mag houden dat je altijd kijkt naar het geheel van het proces.

UItgebreide omschrijvingen en veel meer informatie vind je in het boek. Met de Titel; " de Botsing " 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.