(Artikelnr: 142)

 

Healy Holistic Health Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Gold Cycle en 8 andere programma-pagina's die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw gezondheid .: ✓ Pijn / Psyche ✓ Bio-energetische balans 1 ✓ Bio-energetische balans 2 ✓ Mentale balans ✓ Meridians 1 ✓ Meridians 2 ✓ Slaap ✓ Huid

*******Healy is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletale pijn en migraine, evenals voor de adjuvante therapie van psychische aandoeningen zoals depressie, angstAlle andere toepassingen van Healy worden door de conventionele geneeskunde niet herkend vanwege gebrek aan bewijs in de zin van conventionele geneeskunde.Healy is een EU Klasse IIa medisch apparaat dat is ontworpen om een ​​"draagbaar" te zijn, wat betekent dat het aan uw kleding kan worden bevestigd. 
Het werkt samen met uw lichaam via elektroden die op de pols worden gedragen, of oorclipelektroden of kleefelektroden.

Een van de redenen waarom Healy zo klein en licht is, is dat de smartphone van de gebruiker wordt gebruikt als scherm, geheugen en controle-eenheid. 
Op die manier hoeft u niets rond te dragen dat al in uw telefoon aanwezig is.

Foto('s):
Video('s): Healy
https://www.youtube.com/watch?v=yOvkmQgrprY&feature=youtu.be
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 997,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

142 

Verzendkosten

€ 6,95 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.