Omdat het ook anders kan.
Merken /

Healy medical device

Healy-medical-device

De Healy-edities
Hoewel Healy klein, licht en goedkoop is, heeft het veel te bieden: het kan u snelle bio-energetische ondersteuning geven om uw lichaam en geest in balans te brengen en uw kwaliteit van leven te verbeteren, en het kan u ook een analyse van uw staat van welzijn geven en help je manieren te vinden om het te verbeteren.

Je Healy is een ingenieuze uitvinding die je ondersteuning biedt voor je holistische gezondheid, je lichaam, je welzijn, je gezin en toch is het gemakkelijk in gebruik. Om u een overzicht te geven van wat Healy voor u kan doen en om ervoor te zorgen dat u alleen koopt wat u echt nodig heeft, hebben we de Healy-programmapagina's en -modules samengesteld in de vorm van verschillende edities, zodat u de beste kunt kiezen voor jou.

Een Healy-editie bestaat uit Healy zelf en een groep programma's voor een specifiek toepassingsgebied. Natuurlijk kun je op elk moment andere programmagroepen aan je Healy toevoegen als je later meer functionaliteit nodig hebt!

Bezig met laden...

De juiste Healy voor u

Om u een overzicht te geven over wat de Healy voor u doen kan en u daardoor alleen dat koopt, wat u werkelijk nodig hebt, hebben we de gebruiksgebieden van de Healy in verschillende programmagroepen verdeeld, voor verschillende aspecten van uw gezondheid en uw welzijn. Elke programmagroep heeft een lijst programma’s voor een bepaalde gebruiksgebied, bijvoorbeeld „pijn“ of „huid“.

Klik op deze link om naar de Healy site te gaan en de programma mogelijkheden te zien. 


 

Verder kunt u een van de verschillende Healy-pakketten kiezen. Elke pakket bestaat uit de Healy zelf en een groep programma’s voor een bepaald gebruiksgebied. Natuurlijk kunt u uw Healy op elke moment met een andere programmagroep uitbreiden, als u meer functies nodig hebt.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.


Titel

Vitaliteit 5.0 gaat voor kwaliteit. Uw gezondheid is het aller belangrijkste en is onbetaalbaar. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Algemene voorwaarden
Retouren
Disclaimer
Privacy beleid
 

Vitaliteit5.0

Geregistreerde handelsnaam

KvK nr: 3431618
Btw: bNL002079362B25

KNABbank: NL15 KNAB 0257 7651 07

Contact

Vitaliteit 5.0
Info@vitaliteit5punt0.nl
 

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.