ANESPA DX produceert een continue stroom van gezond geïoniseerd mineraalwater. Met een nieuwe, grotere keramische cartridge die bijna 100% chloor en andere schadelijke stoffen in uw leidingwater verwijdert en veilige, vochtinbrengende mineralen toevoegt die gezond zijn voor uw huid en haar. Geniet van een heerlijke douche of bad in ANESPA DX warm bronwater!

Uw eigen Home Spa-systeem.
Trakteer uzelf op een rutsgevend hete of koude lente-ervaring met de ANESPA DX! 
Met een overvloedige stroom gemineraliseerd water en een ontspannende massagedouchekop kan je badkamer direct veranderen in een kalmerende hete lente-oase. Genereert: 
mineraal ionenwater voor uw bad of douche.


Het verwijdert schadelijk stoffen
Het patroonzuiveringssysteem verwijdert effectief chloor en bacteriën en geeft u een fris, opwekkend gevoel. 
Bescherm uw tere huid tegen de schadelijke gevolgen van kraanwater. Actief koolstoffilter Futama-keramisch binnenfilter.


Mineraal Ion water
Bevat een mix van natuurlijke hete broningrediënten en mineralen, waardoor u het gevoel heeft dat u geniet van een aangename hete bron en profiteert van het mineraalionwater. 
Relax en geniet!

Kracht steen Genereert sterke negatieve ionen.
Mic steen Genereert geactiveerd mild alkalisch water dat goed is voor uw huid.
Tufsteen Een mineraalsteen direct uit de warmwaterbron Futamata Radium in Hokkaido, Japan. Deze steen geeft het water hetzelfde zachte en ontspannende effect van een hete lente.

Product specificaties
Elektrode platen:  N / A
Plaat grootte: (mm)   N / A
Genereert:    Mineraal ionenwater voor uw bad of douche
pH-bereik:    Hetzelfde als leidingwater
Wattage: (W)    N / A
Totaal gewicht: (kg)    2.5
Afmetingen B x Diameter: (mm)    130 x 346
Productiesnelheid: (l / min)    2.6
Makkelijk te gebruiken: Zeer eenvoudig te installeren en te bedienen
Garantie: (jaren)    3
Nieuwe functies voor DX-model: Grotere keramische cartridge met een grotere hoeveelheid keramische ballen. Nieuwe, opnieuw ontworpen basis voor een efficiënter filtervervaardigingsproces.

Hoe de ANESPA  Mineral Ion Water creëert.
1. Extern filter

De eerste taak is om het leidingwater te filteren op schadelijke componenten van het water: chloor, trihalomethanes, fenolen, sediment, geur, smaak, en organisch afval.

Enagic bereikt dit door het gebruik van een meertraps geactiveerde koolstof filter, die bestaat uit: antibacteriële granulaat, actieve koolstof en calciumsulfiet.

2. Neodymium magneet
Deze magneet met een zeer hoge kwaliteit, kan de watermoleculen ontleden in kleinere clusters. Dit is om het water te activeren in enigszins gestimuleerd water. Tevens helpt de magneet om het water de mineralen beter te absorberen.

3. Keramische cartridge
De cartridge heeft een laag van keramische vulling. De laag keramische vulling is ongeveer 3 maal dikker dan andere producten die er op de markt zijn. De cartridge is gevuld met keramische kogels afkomstig uit Futumata Radium Hot spring en Chikutan.

4. Ontspannend water
De ANESPA creëert overvloedige stroom van warm water; 15 liter per minuut (~ 4 liter / minuut). De masserende douchekop draagt bij aan de ontspannende werking.

  • Ondernemers kunnen BTW vrij inkopen.

Ook deze douche kan in termijnen worden betaald en wordt geleverd met installatie hulp instructies en uitgebreide uitleg over de werking van de machine en hoe deze te gebruiken. Voor vragen neem contact op: info@praktjkvoorvitaliteit.nl
 

Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2.618,00 *
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

024 

Verzendkosten

€ 6,95 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews