04/03/2018
OGOG (Ondernemen Gek Of Geniaal) is een concept binnen de Praktijk voor Vitaliteit.

Als theraeut, behandelaar of gezondheidswerker gaat namelijk ook om je eigen Vitalteit. Heb jij daar wel eens over nagedacht. Alle veranderingen die doorgevoerd worden in de gezondheidszorg, bij diverse bedrijven, warenhuizen en individuele praktijken. Supplementen leverancier die overgenomen worden door multi-nationals (Nestle) Wil je nog zuiver blijven werken? 

Stel jij jezelf als therapeut wel eens de vragen:
- Hoe wil jij dat jouw onderneg / praktijk  er straks uitziet?

- Hoelang wil je nog 100% blijven werken?
- Wat wil je verder met je leven?

Of kan je het volgende voorzien of voorkomen
 • jarenlang voor een baas hard blijven werken en vervolgens ontslag krijgen
 • je eigen praktijk blijven runnen en aan alle opleidings en praktijk voorwaarden blijven voldoen (die steeds veranderen en veel geld kosten) 
 • of als eigen ondernemer gebukt gaan onder concurrentie, eigen gezondheidsklachten
 • is er voor een Complementair werkend therapeut (dus ZZp'er) wel een goed vangnet als jezelf gezondheids problemen krijgt en niet meer kan werken
Wellicht zet dit je tot nadenken om nog meer als ZZPer. het heft  in eigen handen te nemen. Vul dit aan met: 
 • eigen baas en ondernemer in een nieuwe markt
 • creëer je meer vrije tijd met meer inkomen
 • zorg je nu voor een goed pensioen
 • wil je gezonder leven en andere ook helpen
 • succes vol zijn en je persoonlijk verder ontwikkeling
 • meer klanten en of cliënten
Als therapeut, natuurgeneeskundige en eigenondernemer heb ik al 15 jaar zeer succesvol een eigen praktijk in de gezondheidszorg. Het helpen van mensen met hun levensstijl en het zorgen van een gezondere kwaliteit van leven is mijn persoonlijke missie.

Als Business coach train en begeleid ik mensen naar een gezondere onbezorgde toekomst. Zowel op sociaal, lichamelijk en financieel gebied. Dat doe ik het liefst snel en met blijvende resultaten.

De gemeenschappelijke deler is; mensen een gezonder leven bieden, in hun kracht zetten, vrijheid creëren en een financiële onafhankelijke vrijheid creëren.
Kernwoorden: passie, verbinden, verlangen, gezond, positieve energie, doelen bereiken
Resultaat: gezond en beter lichaam, fijne collega's, eigen baas, eigen tijdsplanning, goed inkomen, professionele begeleiding, persoonlijke groei, meer cliënten/klanten.

Financieel onafhankelijk betekend dat u uw eigen bestemming bepaalt. Als uw praktijk, baan of werk u niet brengt waar u heen wilt dan kan dit wellicht een mogelijkheid zijn om op een nieuwe manier te gaan werken. Als aanvulling of als volledige job.

Een andere manier van werken. Bent u ooit in de bioscoop geweest en heel erg enthousiast over een film. Zo enthousiast dat u dit met u vrienden heeft gedeeld. Zijn u vrienden hierdoor ook naar deze film gegaan. Heeft de bioscoop u voor deze nieuwe klanten, uw deling van uw enthousiasme, en de reclame die u heeft gemaakt ooit beloont.
 
 • Heeft u ooit van de bioscoop een dank je wel gekregen?
 • Heeft u ooi van de bioscoop een gratis toegans bewijs gekregen?
 • Heeft u ooit van de bioscoop geld op uw rekening ontvangen doordat uw enthousiasme nieuwe klanten voor de bioscoop op heeft geleverd.
Nee....dat dacht ik al. Ik werk voor een bedrijf dat dit allemaal wel doet. Inspanning, aanbevelingen, enthousiasme en informatie delen wordt beloond. Wilt u weten voor welk bedrijf ik werk stuur dan een mailtje via het contact formulier. 

Dit is ook jou kans als aanvulling op je bestaande praktijk, werk, baan of als nieuwe baan en uitdaging.

Wij bieden u als ondernemer een nieuwe manier van werken. De moeite die u nu neemt om uw business op te starten zal in veelvoud terug komen en verschaft u een hoop voordelen.
 • meer vrije tijd
 • meer inkomen
 • meer cliënten
 • persoonlijke ontwikkeling en groei
 • kwaliteitsproducten
 • trainingen en bijeenkomsten
 • incentives
 • een eigen bedrijfswebsite  en een bedrijs retail website
 • marketing en verkoop materialen
 • goed distributie kanaal en een snelle levering

Heel lang heb ik in mijn eigen praktijk bedrijven met producten die werken met netwerkmarketing buiten de praktijkdeur gehouden. Door de jaren heen, het vele lesgeven, het coachen van andere therapeuten, cliënten en werknemers in het bedrijfsleven heb ik vele aanbevelingen gedaan van, voor,- en met bedrijven. Zo door de jaren heen dus veel ervaring opgebouwd, veel gezien, precies weten wat wel en niet kan en wat er voor mogelijkheden zijn. De laatste jaren zijn er nogal wat veranderingen in mijn branche geweest en deze veranderingen zullen nog een tijdje doorgaan. Dit heeft mij stof tot nadenken gegeven. En ben ik goed gaan nadenken over wat ik met mijn bedrijf wil, hoe ik werk wil combineren met mijn gezin, vrije tijd, passie, missie en een leuk inkomen om te doen wat ik graag wil doen.

Netwerkmarketing staat ook wel voor Multi level marketing en is een andere manier van werken, verkopen, aanbevelingen doen. Je tijd indelen en geld verdienen. Het kan een parttime of fulltime verdiensten opleveren, als zelfstandige vertegenwoordiger van het bedrijf.

Het is een andere manier van werken waarmee je zelf kan bepalen hoe je ermee omgaat. Vele hebben een negatieve associatie met netwerkmarketing en ik moet zeggen dat heb ik heel lang zelf ook gehad. Tot dat ik ging nadenken over de aanbevelingen, het coachen en het enthousiasme wat ik gedeeld heb over vele bedrijven in de afgelopen tien jaar. Er zat er geen eentje tussen, die behalve de inkoop/verkoop marge een extra beloning, aandacht of financiële vergoeding voor terug gaf.

De kracht en de essentie van het werken met een goed bedrijf in kwaliteitsproducten en netwerk marketing werd mij als snel duidelijk toen mijn huidige collega mij op dit bedrijf attendeerde. Een financieel goed bedrijf met een winstmarge per jaar van gemiddeld 30 % werkzaam al 38 jaar in 147 landen. Geen aandeelhouders en het vermogen in eigen beheer. Waardoor het risico op failliet gaan minimaal is. Gelukkig ben ik nuchter genoeg, heb ik een open en eerlijk kijk op zaken. Kwam ik op internet alle negatieve verhalen tegen en zijn er natuurlijk genoeg bedrijven die het negatieve beeld bevestigen en nu niet meer bestaan of een hele hoge investering vragen. Ik vond het belangrijk om dit goed te onderzoeken. (zoals ik met alles doe). Na een gedegen kennismaking met de onderneming ben ik gestart met de producten in mijn praktijk.

De kracht van een goed bedrijf ondersteund je activiteiten in je eigen praktijk en of onderneming. Zorgt voor een goede coaching,- en begeleiding, marketing materiaal, website, snelle levering, kwaliteit producten en opleidingen. Een transparant verdienmodel en een goede financiële afhandeling daarvan.

Je bedrijf of praktijk kan gaan groeien door;
 • hiermee aan de slag te gaan
 • zelf de producten te gebruiken
 • je enthousiasme hierover te delen met andere
 • mensen te helpen met hun gezondheid
 • herhaal aankopen via je praktijk, onderneming of FLP website
 • mensen te wijzen op de business mogelijkheden indien de klachten werk of baan gerelateerd zijn en teveel stress op leveren
 • je in je praktijk een extra coachings aspect erbij kan aanbieden
 • je cliënten of andere nu niet alleen kan helpen met de emotionele of lichamelijke gezondheid, maar ook met de financiële gezondheid en persoonlijke groei
In mijn praktijk heeft het een duidelijk omslag gemaakt in mijn verhouding werk, inkomsten, vrije tijd, andere mensen kunnen helpen en het coachen van meerdere mensen omdat je een bredere dienst kan aanbieden. Een andere aanvullende manier van werken op uw bestaande of nieuwe business. Met bewezen resultaten, balans tussen gezondheid en werken. Is dit ook wat voor jou mail me dan: ingridkersten@icloud.com
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.