21/08/2015
Waar heeft een hooggevoelig kind (HSP) last van in de maatschappij en dus zeker op school waar we vaak in een te klein lokaal met zoveel andere kinderen bovenop elkaar zitten? Helaas kunnen we weinig veranderen aan de grote van de lokalen. Dus dan zullen we iets moeten veranderen bij onze kinderen. Deze hooggevoelige kinderen pikken heel snel de energie van anderen op, maar zeker ook energieen en of entiteiten die al over gegaan zijn. Als het kind niet weet hoe hij zich weer moet ontdoen hiervan, kan deze ophoping uiteindelijk resulteren in uitspattingen, kind kan agressief worden, of ineens heel erg boos worden om eigelijk niks.

Op deze manier probeert het lijf zich dan toch te ontladen. Vaak op een manier die de omgeving niet prettig vindt. Ook kan het lastig zijn voor een hooggevoelig kind om zich te kunnen concentreren, er komt namelijk van alle kanten informatie en emotie op ze af.

Je zult waarschijnlijk wel begrijpen dat dit doodvermoeiend is voor een kind en stress oplevert in het lichaam. Te lang deze stress kan dan ook weer voor lichamelijke tekorten gaan zorgen.

Waar ik in dit geval de focus leg op de olien en nu al meerdere malen heb mogen ervaren zowel bij volwassenen maar ook de kinderen is dat er vooral voor de thieves gekozen wordt om deze negatieve energieen (energieen en entiteiten die overgegaan zijn, maar nog hier op aarde rondhangen en dus komen teren op andermans energie) op een afstand te houden. In de thieves zit namelijk ook kruidnagel, een van de oude wijsheden, die men vroeger al gebruikte om negatieve energieen op afstand te houden.

Daarnaast kan gekozen worden voor de white angelica, een mooie olie om je energetische lichaam en je aura af te schermen. Deze olie kun je in je handen smeren en vervolgens om het auraveld van je zoon of dochter halen, zodat er een natuurlijk beschermlaag zit.

En dan de three wise men. Een hele mooie olie om ons weer te focussen op de bron waar we vandaan komen, de uitlijning met boven, waardoor de informatie weer kan gaan stromen.

Deze in combinatie met de grounding olie. Waarom grounding? omdat je ziet dat veel hooggevoelige kinderen het moeilijk vinden om te aarden, echt hier op aarde aanwezig te zijn. Het is verdomde lastig om alles maar te voelen, dus 'vluchten' is best prettig. Grounding houdt ze hier op aarde, waardoor er een mooie uitlijning kan ontstaan; moeder aarde, jijzelf, en de bron.


Met dank en geschreven door Eveline Koomen (ervaringsdeskundige)
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.