Gerard de Waard - 02/08/2018 om 07:33

Geen Thyrax...geen schildklier medicatie

We wilden in 2014 een reis door Peru maken langs de heilige plekken van de Maya’s. Dat betekende o.a. verkeren op grote hoogtes, zo’n 3000 of meer meter boven de zeespiegel. Omdat ik een cara-patiënt ben, wilde ik weten of dat geen probleem zou geven met zuurstofopname.

Een bloedtest leek mij een goed middel om daar achter te komen. De uitslag was negatief. Gelukkig maar. Helaas werd er ook gemeld dat ik een nier- of schildklierfalen had. Dit werd nader onderzocht: schildklierfalen dus.

Mijn huisarts wees op de enige manier om daaraan het hoofd te bieden: een levenlang dagelijks een klein pilletje thyrax. Dat zou het probleem verhelpen, echter mijn schildklier werd dan verder op non-actief gesteld. Dit wilde ik niet. Ik was van mening dat er ook andere mogelijkheden moesten zijn.

Ik dacht daarbij aan o.a. chakra-healing, geloof/vertrouwen in positieve instelling,

In november 2017 achtte mijn huisarts mijn acties niet meer verantwoord en diende ik hem een “ontheffing van verantwoordelijkheid”-verklaring te overhandigen tav deze aandoening.

Daarna zocht ik contact met Ingrid Kersten, aanbevolen door een kennis van me. Complementaire geneeskunde stond er bij haar naam.

Na overhandiging van de bloeduitslagen en mijn verslag van de aandoening en mijn pogingen had ze al duidelijke aanbevelingen qua supplementen en voedingspatronen. Haar computerprogramma “Nes health body scan” gaf daarna een duidelijke analyse en bevestiging van wat de bloeduitslagen al bekend hadden gemaakt. Vrij gedetailleerd kwamen kwalificaties van de werking van o.a. organen, klieren, meridiaansystemen op het scherm. Dit programma gaf haar nog meer inzicht in de symptomen en waar diverse oorzaken daarvan in mijn lichaam zitten.

Op grond van haar eigen kennis, ervaring en inzichten en wat dit programma bood, waren haar adviezen helder en duidelijk.

Nu, 8 maanden later (juli), blijkt uit het laatste bloedonderzoek dat de waardes tav mijn schildklier beslist de goede kant op zijn gegaan.

Bij de diverse bloedonderzoeken, maar vooral bij het laatste bloedonderzoek (juli) bleek een mogelijk latente bloedarmoede, waarop de huisarts nu een nadere specificatie liet doen. Ja, mijn bloed bleek inderdaad in die gevarenzone te zitten. Fijn dat hij dit opmerkte en deze actie onderomen heeft.

Ik voelde me de laatste tijd ook vaker snel moe. Er werd me een recept aangeboden, dat ik accepteerde. In de volksmond heet dat ‘staalpillen’, denk ik.

Met de laatste bloeduitslagen en dit recept kwam ik in juli dus bij Ingrid. Voeding- en supplementadviezen bleken dus te werken voor mijn schildklier, constateerden we. Het computerprogramma gaf de verbeteringen vervolgens ook duidelijk aan. Ook de genoemde gevarenzone kwam op diverse manieren in beeld.

In plaats van de ‘staalpillen’, die vervelende bijwerkingen bleken te kunnen veroorzaken, heb ik gekozen voor ijzerhoudende menuadviezen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ook deze mij verder zullen helpen. Een greep naar thyrax of ‘staalpillen’ acht ik slechts onontkoombaar wanneer al het andere tot mislukken gedoemd blijkt.

Bij alle consulten nam Ingrid ruim de tijd om alle facetten van en mijn vragen over de aandoeningen te bespreken. Dat heb ik als heel prettig en verhelderend ervaren. Zij weet haar kennis, ervaring en inzichten goed over te brengen. En ik sta verbaasd over het computerprogramma dat haar inzichten achteraf telkens zo belangeloos blijkt te ondersteunen.

Ben Kersten - 04/03/2018 om 23:42

Wat ben ik blij met de kennis van mijn dochter. Heb zoveel pijn in mijn knieeen dat ik niet naar buiten ga om te lopen. Geeft ze me een vies poedertje wat ik elke dag moet innemen. Ja..pijn weg. Maar wat is dat vies. Na twee jaar ben ik het zat en wil ik het nu in pilvorm. Dankzij haar kennis en speurwerk is dat nu gelukt. Hele opluchting.

Vitalis Klerks - 20/05/2016 om 09:15

Ingrid,,,Een mooie vrouw met veel lef, karakter en een recht voor de raap eerlijkheid. Er is wel degelijk een verschil in studie en ervaring. Met een open mind kunnen we elke dag uit onze ervaringen opnieuw leren. Het is niet zo dat onze keuze van 'dit geloof ik' en 'dit geloof ik niet' er echt toe doet. Dat is ons eigen gemaakt in onze culturele vorming als mens. Waarom zou je wachten op je pensioen gerechtigde leeftijd pluk vanaf vandaag weer opnieuw de dag en maak alles in en rond je gewoon ronduit heerlijk.

Marja Huibers - 30/03/2016 om 16:47

Lieve Ingrid

Op deze manier wil ik je graag even de hand reiken. Dank voor het mooie artikel in Spiegelbeeld.
Zulke artikelen zouden in nog grotere letters gedrukt verspreid mogen worden......

Dat het mij zo aanspreekt komt ook door mijn eigen geschiedenis.

Na vragen van mensen hoe ik heb kunnen genezen na 8 jaar rolstoel en 6 jaar aan bed gebonden en ik dat niet kort kon beantwoorden, ben ik een boek gaan schrijven.

HER-INNER JE ZELF, ik deed het op mijn manier, ik stond op van mijn bed en wandel weer.


Jammer dat nog niet iedereen in de reguliere wereld openstaat voor samenwerking. En ook al begrijp ik dat wel........(angst en ook kaf tussen het alternatieve koren)......toch zou de wereld er beter uit kunnen zien. Gelukkig komen we stap voor stap al dichter bij elkaar. En.....haast blokkert!

Als wij de mouwen blijven opstropen en onszelf trouw blijven zal de echte kwaliteit van ons werk steeds meer gezien worden. Daar vertrouw ik op.

Leuk om je op deze manier te ont- moeten. Ik zal beslist cliënten van mij op jouw bestaan wijzen als dat voelt als hun weg.

Warme groet uit Son en Breugel
Marja Huibers

RIET VAN HELDEN - 25/07/2015 om 11:59

Hoi Ingrid,

Terug uit Oostenrijk wil ik jou bedanken,
wat heb ik genoten...... zonder angst in de
gondel stappen en genieten van de prachtige
bergwereld om ons heen!!
Dat was jaren heel anders, ik durfde me niet
te bewegen of ik dacht al dat de gondel het
gewicht van ons niet zou kunnen dragen!
Wat een heerlijk gevoel dat deze hoogtevrees
nu voorbij is, door jouw Fotonen therapie,
die nu al het tweede jaar resultaat geeft.
Ook met rugzwemmen geen moeite meer, dat was
al jaren een probleem!Mijn dank is groot en ik wens je heel veel sukses.

Romee Andringa - 09/06/2015 om 12:46

hee mama!
Onwijs mooi stukje heb je geschreven. Dit is nou al de 3e keer dat ik hem lees.
Ik ben trots op je!

Dikke kus van je dochter

http://www.praktijkvoorvitaliteit.nl/website/index.php?TreeItem=325735&BlogItem=48131

Corinne in 't Veld - 04/06/2015 om 11:00

Ik besefte me dit weekend weer hoe enorm blij ik ben met jouw voedingsadviezen en begeleiding en lichttherapie. Ik had vrijdag dat concert (metal, dus flink springen) en voelde me zo lekker in mijn vel zitten! Mijn conditie is echt goed, mijn lijf slank en sterk. Ik voelde me echt goed! Thanx

Hartelijke groet,
Corinne in 't Veld

De Creatietuin
Communicatie & tekst vanuit inspiratie

Kees de Groot - 21/04/2015 om 08:25

Hi , Ingrid, Super, door jou kan ik mijn galblaas behouden. Geen operatie. De pijn is helemaal weg. Geen dikke handen en voeten meer. Kan weer in mijn schoenen. En je adviezen zijn heel goed te doen. Ik ga er in ieder geval mee door. Dank.

Anne - 30/03/2015 om 20:34

Hi Ingrid,

Ik vond het best spannend, de sessie met jou en Guus om via de PsyChi-module de beperkende overtuiging te ontmantelen die me al te lang dwars zat en blokkeerde. Maar na de goede ervaringen met de lichtpen en magneet voor de lichamelijke kwalen durfde ik het aan. En wat ben ik blij!! Bizar wat er allemaal 'voorbij' kwam, hoe lastig het was om het 'recht te zetten' en alles wat ik daarbij voelde in mijn lijf. En hoe diep ontspannen ik me daarna voelde, zo'n enorme rust die over me kwam. Ik merkte dat ik zelfs anders in de rij bij de kassa stond: ik mocht er zijn en durfde ruimte in te nemen. Later tijdens een zakelijk gesprek merkte ik het weer en ik voelde me zoveel zekerder. Ik ben hier echt superblij mee en zou het iedereen aanraden!

Marloes Zonneveld - 28/08/2014 om 15:07

Hoi Ingrid, ik kom nu al een tijd bij je voor mijn 'apk' en wat haal ik er toch altijd veel uit. Twee dagen geleden ben ik weer bij je geweest en mijn energie was zo laag. Goed idee om me onder de lampen te leggen, want in de avond knapte ik al zo erg op! De effecten voel ik nog steeds! Bedankt :-)
Zonnige groet!

Corinne - 01/07/2014 om 12:59

Beste Ingrid,

Ik ben je enorm dankbaar voor je lichtbehandeling. De afgelopen 6 weken had ik ontzettend veel last van mijn bijholte ontsteking (waar ik al 1,5 jaar mee loop te kwakkelen). Hoofdpijn, kiespijn, opgezette klieren; ik voelde me moe en beroerd. De volgende stap zou een operatie zijn, nog meer antibiotica of een prednisonkuur. Gisteren heb ik voor het eerst bij je op de stoel onder de lamp gelegen. Ik was daarna heel erg moe en ben vroeg gaan slapen. Vanochtend werd ik fris wakker (was al weken niet meer zo) en ik merkte direct dat ik bijna geen pijn meer had in m'n hoofd/kaak/hals. Het leek wel alsof er iets van me af was / weg was. Ik heb energie, zin in de dag, ben opgewekt en voel me heel hoopvol. Ik ben je hier echt ontzettend dankbaar voor. Ik ga nu vol goede moed aan de slag met je voedingsadviezen om al mijn slijmvliezen weer rustiger te krijgen en hoop van harte dat ik me de komende tijd zo energiek blijf voelen. Het voelt als nieuw verworven geluk en ik heb vanochtend stiekem even gehuild van opluchting. Bedankt!!

Jantien Kersten - 21/06/2014 om 11:19

Geweldig dat de fotonen-therapie mijn cellen weer stimuleert tot herstel. Het heeft mijn immuunsysteem, zenuwstelsel, alle organen en mentale-emotionele conditie weer op peil gebracht. Ik snap nu zo goed dat bij fotonen-therapie lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam waardoor mijn lichaam weer de kans krijgt te herstellen. Deze 10 behandelingen hebben mijn gezondheid weer teruggegeven. Ik kom elke maand terug voor een lichtbehandeling om mijn lichaam te onderhouden.

Monique - 13/09/2013 om 11:31

Hoi Ingrid en Marianne,

Bedankt voor de interessante avond gisteren, ik ben helemaal enthousiast!
Ik ben gisteravond al begonnen met lezen en vanmorgen om half 7 weer verder gegaan omdat ik niet meer kon
slapen van mijn enthousiasme. Het is duidelijk leesbaar, dat is erg fijn!
Ik heb nog wel wat vraagjes maar die komen later, eerst even rondje Toolenburgplas lopen nu.
Tot snel!
Kus Monique

Paul - 13/01/2013 om 12:55

Door de behandeling met de mihealth was ik zeer snel van mijn knieblessure af en kon ik na drie behandelingen weer hardlopen. Ik neem nu ook trouw de supplementen om de verzuring te ondersteunen. Ik loop weer super goed hard. Dank je wel voor dit inzicht.

Yvonne Sangen - 23/11/2012 om 14:04

“Op 7 juli 2008 liep ik in Friesland op de camping een tekenbeet op. Drie dagen later had ik 20 erythema migransplekken (vlekken op de huid) en de dag erna was ik bij de huisarts. Ik kreeg eerst een week antibiotica van mijn huisarts. Na drie maanden kwamen er gewrichtsklachten, later kwamen daar vele andere klachten bij zoals hartritmestoornissen, steenpuisten, een hernia, evenwichtsorgaanstoornissen, geen energie, enz. Een homeopatisch arts liet mij in het ziekenhuis bloedprikken en inderdaad had ik Lyme. Hij schreef een maand antibiotica voor en bioresonantie. Daarna ben ik zelf op onderzoek uitgegaan, had verschillende kuren zoals Chinese kruiden, en kwam na doorverwijzing bij Martine Sira in Uffelte terecht. Daar kwam ik in contact met fotonentherapie. Als oud-docent toegepaste natuurkunde in het HBO had ik daar alle vertrouwen in, want genezen met licht dat is de toekomst! Vooral omdat er geen bijwerkingen zijn. Na 1 jaar was ik Lymevrij door de fotonentherapie die Martine Sira mij gaf. De vlag kan uit!! Ik ben 70 jaar, fit en vitaal. Ik heb weer initiatief en energie!
Inmiddels heb ik een boek geschreven samen met Karin Tazelaar -van Es over Biofotonen en Lyme en dat heeft al een tweede druk!! Fotonen zijn de kleinste lichtdeeltjes die we kennen en biofotonen zijn de kleinste lichtdeeltjes die planten, dieren en mensen uitstralen. Met de hedendaagse apparatuur (fotonenmultipliers) zijn die lichtdeeltjes te meten en te fotograferen.
De RADAR-uitzending van maandag 18 okt. 2010 die over Lyme ging, liet een paar jongedames zien waarvan het leven geruïneerd is doordat zij geen effectieve behandeling kregen. En diverse van deze dames die bij toeval op mijn pad kwamen zijn inmiddels ook genezen van Lyme. Op de VU hebben we in september 2012 onze ervaringen als voormalig chronische Lymepatiënten kunnen delen. Overal zijn onderzoekers op zoek naar goede behandelingen van de ziekte van Lyme! Fotonentherapie is zeer effectief. Graag aanbevolen!”

Monique - 08/11/2012 om 19:20

Ha Ingrid,

Het plekje onder mijn voet is echt vééél minder geworden, ben er heel blij mee en voel me een stuk energieker, dank !!

Net heeft Marga Klaphage, (voetreflextherapeute) mijn hart-long meridiaan gedaan, ze gaf aan dat het plekje op mijn nieren zat, daar had ik natuurlijk de vorige keer druppeltjes voor gekregen van je. Goed dat ik er niet in heb laten snijden!!!!

Groetjes,

Monique

A - 28/09/2012 om 11:37

Ha Ingrid,

Gebruik nu een aantal weken Goloy 33 en vond het heel prettig.

Heb je ook een masker en of misschien advies wat ik er bij kan doen/ avocado olie deed ik vroeger al of aloevera?

Ben wel erg blij met het product, het voelt prettig aan.

Dank en liefs,
A

Angela - 22/09/2012 om 16:54

Hoi Voor het masker had ik nog geen rust maar de crème bevalt mij erg goed. De creme zou ik graag op een langere termijn willen proberen.

Dikr - 16/02/2012 om 15:57

Hoi Ingrid
Ik moest je een mailtje van Dirk sturen en je vertellen dat hij heel geen aangezicht pijn heeft misschien door de lamp denkt hij in combinatie met Nes therapie..... of toch alleen lichttherapie.....Vind je het niet geweldig wat zo een lamp kan doen. Groetjes Elly.

 Elly   
Ben Kersten - 21/01/2012 om 15:53

Hallo Ingrid, Dankzij jou hulp en je behandeling hoef ik nu niet geopereerd te worden. Mijn pijn is helemaal verdwenen. Ik voel me weer helemaal goed. Anders was mijn galblaas eruit gehaald, nu heb ik die nog. Dit is een operatie uitsparen met een hele simpele behandel methode. Dank je wel. Ik kom graag weer bij je onder de lampen liggen en de behandeling in het najaar herhalen. Ik kom nu zeker terug om mijn lichaam goed te onderhouden.

 Ben   
 
Pagina 1 van 2
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.