Omdat het ook anders kan.
  • Scan uw lichaam nu in enkele seconden voor een gedetailleerde analyse van de energiestromen van de organen en de meridianen.
  • Scan uw lichaam op de behoefte aan vitaminen en mineralen die uw nodig heeft.
  • Scan uw lichaam in een paar seconden voor een duidelijke analyse van uw gezondheid: informatie, energie en biochemie.
De vitaliteits scan analyseert de blokkades en afwijkingen in de energiestroom en de informatie binnen het menselijk energieveld.
De vitaliteits scan geeft samen met de therapeut een advies voor een behandelprotocol om het aangeboren, zelfherstellende vermogen van uw lichaam te stimuleren.

Door een vitaliteits scan te maken kunnen we diverse analyses in kaart brengen:

Energieanalyse:
Laat de energieblokkades zien in de organen, in de spieren en in het skelet en analyseert de kracht van de energie die wordt geproduceerd door de verschillende systemen en organen.

Informatieanalyse:
Toont verstoringen in de informatie-aansturing van het lichaam.

Nutritionele analyse:
Geeft problemen aan in de absorptie en in de metabole processen. 
Geeft aan of er een gevoeligheid, malabsorptie en/of intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen aanwezig is. En geeft een aanbeveling en/of advies voor de inname van voedings,- en kruidensupplementen.

Emotionele en mentale analyse:
Laat kernemoties en overtuigingen in beelden zien en toont mede of iemand in staat is om creatief te zijn en zaken te verwezenlijkheden in het leven. Toont eveneens shocks en trauma’s die onlangs hebben plaatsgevonden, mogelijk (nog) conflicteren welke nog zichtbaar zijn in het lichaamsveld, het weefsel, in de cellen of in het energetische geheugen.

Vitaminen en mineralen analyse:
Hierin word zichtbaar welke vitaminen en mineralen er niet in het lichaam aanwezig zijn en welke verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor gezondheids problemen.

Meridiaan analyse:
Volgens de accupunctuur hebben de 12 meridianen en relatie met bepaalde organen, systemen, emoties en het gebit. We meten de energiestroom van de meridianen. Hieruit kunnen we een disbalans aflezen en informatie uit halen over de problematiek mbt de gezondheid en als uitgangspunt dienen voor de therapie.
 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.