Als sporter
Als sporter zoek je dagelijks je grenzen op. In wedstrijden, trainingen en misschien ook wel in het dagelijks leven. Doorzetten, willen winnen, perfectionisme, scoren, sterker worden, spieren opbouwen, techniek leren, mind-set het zijn allemaal onderdelen van een (top) sporter. Maar... hoe zit het met het lichaam? Wat heeft dit nodig om bovenstaande allemaal te regelen?

Het lichaam is ons instrument, ons voertuig. Het stelt ons in staat te bewegen, te denken, te sporten, te winnen. Maar kan ook uitgeput, geblesseer of vermoeid raken. Zorg voor de benodigde en juiste bouw,-brand en voedingsstoffen. Zorg voor een juiste stofwisseling. Een goede darmwerking. Zorg dat je basis goed is.

Wil je weten:

- Welke impact heeft (top) sport heeft op onze stofwisseling
- Hoe je de spijsverteing kan optimaliseren
   voor sterke spieren
- Beter uithoudingsvermogen en meer kracht
- Hoe je minder snel kan verzuren (verzuren 
   is de basis van een blessure)
- Hoe je  zuurstof in je bloed kan verhogen
- Welke eiwitten de juiste zijn voor snellere
  spieropbouw

Als intensieve wielrenner met lange afstanden wil ik mijn geheim met jullie delen. Waardoor fiets ik zo hard, waardoor behoud ik mijn kracht en waardoor heb ik geen verzuring in de benen op een lange afstandsrit.
Soul een “must have” voor intensieve sporters, duursport, krachtsport en interval training. Kick- boxers,  wielrenners, voetballers en hardlopers hebben baat bij Soul omdat:
  • Het verhoogd het uithoudingsvermogen
  • Het verhoogd de spierkracht
  • Geeft veel minder snel een verzuring
  • Levert snel meer kracht
  • Ondersteunt een goede spieropbouw
  • Zorgt voor een snel hertel na de inspanning
Soul bevat een mix van natuurlijk biologische zaden en staat per zakje gelijk aan 8-10 porties fruit en 8-10 porties groenten en een flinke dosis omega-3 vetzuren.
Ik gebruik Soul vlak voor de training, wedstrijd of inspanning en wil jullie het zelfde resultaat laten bemerken.

Gerard Kootstra           

Na jaren lang zelf instensief gesport te hebben raakte ik geblesseerd, kreeg ik de diagnose "rolstoel voor de rest van leven"  Mogelijke been amputatie etc. Ik ging de diepte in, mijn leven was over, althans, dat dacht ik. De diepte in letterlijk en figuurlijk, wat heeft het leven voor zin en zeker zonder sport.

Wat weet de wetenschap en wat weten ze niet. Wat heeft een positieve mind te maken met kracht, doorzetten en genzeing. Wat betekend voeding voor het opnieuw herstellen van je lichaam. Dit gehele process heeft mij een totaal andere kijk gegegeven op mindset, voeding en de gehele energie uitwisseling die er nodig is om hier uit te komen en weer optmaal te kunnen genieten.

Vanuit diverse geneeskundige invalshoeken vanover de hele wereld heb ik studie gedaan, veel congressen georganiseerd en veel grote namen mogen ontmoeten. Mensen met een geheel andere visie op geneeskunde, gezondheid en vitaliteit. Mijn been heb ik nog, sporter doen ik weer, al is het op een ander niveau.  Klik hier voor  mijn verhaal  Ingrid Kersten


 


Geen producten aanwezig

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.